Zlatan Ibrahimovic sætter ny rekord

Af: Nicolai Busekist

|

19/03/2023 11:56

Mest læste i dag

AC Milan-stjernen Zlatan Ibrahimovic kan skrive endnu en rekord på sit CV, da han lørdag aften scorede i kampen mod Udinese i Serie A.

Det er svært at komme udenom, at Zlatan Ibrahimovic er et af de største navne i fodbold. Og det fortsætter han med at være, til trods for, at han snart fylder 42 år.

Den svenske angriber nærmer sig ganske vist 42 år, men det ændrer ikke på, at han lørdag fik sendt bolden i nettet på et straffespark, hvilket dog ikke var nok til at sikre dem en sejr over Udinese.

Målet var dog ikke et hvilket som helst mål. Derimod var målet med til at gøre ham til den ældste målscorer nogensinde i den italienske Serie A, skriver nyhedsbureauet AFP.

Med sine 41 år og 166 dage fik Ibrahimovic sendt bolden i nettet på straffespark, men det var dog ikke nok til, at han kunne forhindre, at det endte med en ny skuffelse, da Milano-klubben tabte 1-3 på udebane til Udinese.

AC Milan var kommet bagud efter en halv time, da den svenske angriber i slutningen af første halvleg blev sat til at tage et straffespark.

Til en start gik det ikke, som det skulle, da han brændte. Til hans held blev der dømt omspark, hvorefter han kunne udligne til 1-1.

Et VAR-eftersyn førte til omspark, hvilket skabte stor vrede på Udineses bænk. Især cheftræner Andrea Sottil blev rasende, hvilket resulterede i, at han fik vist et rødt kort.