Aston Martin afløser Sebastian Vettel

Af: Nicolai Busekist

|

17/03/2022 15:42

Mest læste i dag

Tyske Sebastian Vettel vil ikke være at finde i feltet til Bahrains Grand Prix. Det skyldes, at han er testet positiv for coronavirus.

Aston Martin-køreren Sebastian Vettel bliver afløst af Nico Hülkenberg ved weekendens Bahrain Grand Prix, da han er blevet testet positiv for corona.

Aston Martin meddelte i dag, at Vettel er testet positiv, og derfor ikke kan deltage i weekenden.

Den firedobbelte verdensmesters positive test kommer blot en uge efter, at McLarens Daniel Ricciardo også blev tvunget til at sidde ude. 

Det var dog kun nogle af testdagene, som han gik glip af. Daniel Ricciardo vil stadig stille til start ved løbet i modsætningen til Vettel. 

Det markerer dermed den første grandprix-weekend, hvor Sebastian Vettel vil være fraværende siden 2007.

Aston Martins reservekører Nico Hülkenberg vil derfor afløse Sebastian Vettel i denne weekend, hvilket bliver hans fjerde gang som vikar i de seneste to år.

Vettels tyske kollega Hülkenberg har været indkaldt til at afløse Sergio Perez og Lance Stroll i løbet af 2020, da begge kørere også sad ude med corona.

På grund af Bahrains karantæneregler, kæmper Sebastian Vettel mod tiden for at være klar til næste uges Grand Prix i Saudi Arabien.

En periode på syv dages isolation er nemlig påkrævet, men der kan dog gives dispensationer for eliteatleter, som Lewis Hamilton også fik til det sidste løb i 2020, efter at have misset det forrige løb med corona.