Charles Leclerc kommer med bøn til fans

10/04/2023 11:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Jared C. Tilton/Getty Images

Mest læste i dag

Charles Leclerc har delt en bøn til sine fans, efter hans adresse er blevet lækket flere steder på nettet.

Charles Leclerc har bedt sine fans om at respektere, at han har et privatliv, efter at hans hjemmeadresse i Monaco er blevet lækket, hvilket har ført til, at utallige fans er dukket op ved hans lejlighed.

Leclerc har sandsynligvis allerede nok at tænke på, da han i denne sæson i Formel 1 har været nødt til at udgå fra to ud af tre løb, hvilket betyder, at han kun har sikret sig i alt otte point til verdensmesterskabet.

Derfor er det ikke til at komme udenom, at han med stor sandsynlighed sætter pris på, at han kan vende hjem, for at trække stikket for en stund.

Nu har han dog selv afsløret, at det ikke har været muligt for ham, da hans adresse er blevet lækket flere steder på nettet, hvilket har ført til, at fans dukker op i tide og utide.

"Hej alle sammen," skriver han i en besked på Instagram.

"I de sidste par måneder er min hjemmeadresse på en eller anden måde blevet offentlig, hvilket har ført til, at folk samles ved min lejlighed, ringer på min dør og beder om billeder og autografer."

"Selvom jeg altid er glad for at være der for jer, og jeg virkelig sætter pris på jeres støtte, så respekter venligst mit privatliv og undlad at komme til mit hjem."

"Jeg sørger for at stoppe for alle, når I ser mig på gaden eller på banen, men jeg kommer ikke ned, hvis I besøger mit hjem."

"Jeres støtte - både personligt og på sociale medier - betyder alverden for mig, men der er en grænse, som ikke bør overskrides. Glædelig påske alle sammen."