Chokerende episode: Formel 1-stjernes bil i flammer

Af: Nicolai Busekist

|

01/10/2022 07:54

Mest læste i dag

Det er bestemt ikke hverdagskost, men sommetider sker det, at en Formel 1-racer bryder i brand. Netop dette oplevede Pierre Gasly fredag.

Fredag endte franske Pierre Gasly med at være i en situation, som de færreste har lyst til at prøve. Han befandt sig nemlig pludselig i en Formel 1-racer, der stod i flammer.

Under fredagens træning forud for søndagens løb i Singapore, brød hans racer pludselig i flammer. Det skriver Sky Sports, der også skriver, at der gik ild i en benzinslange, der var blevet sat fast til bilen.

Hvad der dog er mest bemærkelsesværdigt er, at det skete under et pitstop. Han befandt sig derfor ikke på banen, men var derimod ved at blive kørt i garagen.

Mens AlphaTauri-køreren sad i sin racer foran holdets garage, brød den pludselig ud i brand. I og med, at han stadig sad i sin racer, måtte han skynde sig ud, da det gik op for ham, at der var ild i den.

Heldigvis var både Pierre Gasly og hans hold hurtige til at reagere. Derfor skete der ikke den franske Formel 1-kører noget, om end han sandsynligvis har været rystet efter situationen.

Gasly var hurtig til at komme ud af raceren, og en af AlphaTauri-mekanikerne var hurtig til at få slukket branden med hjælp fra Aston Martin-teamet.