Dansk virksomhed indgår aftale med Ferrari

Af: Nicolai Busekist

|

15/02/2023 07:58

Mest læste i dag

Ferrari har for nylig præsenteret sin bil til den kommende Formel 1-sæson - og herpå finder man en dansk virksomheds logo.

Det er svært at komme udenom, at det er noget helt særligt at blive sat i forbindelse med Ferrari, som er et ikonisk brand, der er kendt hus folk i alle aldre.

Derfor er der også stor glæde hos et dansk firma, der har indgået en aftale med Formel 1-holdet Ferrari.

Det vil sige, at man i denne sæson vil kunne se firmaets logo på både biler, men også på de to køreres dragter.

Og den virksomhed, der er tale om, er ingen ringere end Bang & Olufsen. Derfor vil du kunne se det genkendelige B&O-logo på både Formel 1-bil samt de dragter, som både Charles Leclerc og Carlos Sainz, vil gå rundt med.

Det skriver B.T.

Kristian Teär, der er topchef hos Bang & Olufsen, lægger ikke skjul på, at han er meget glad for det nye samarbejde med Ferrari.

"Bang & Olufsen er bygget på innovation, enestående håndværk og ydeevne i verdensklasse, og vi er drevet af en passion for at skabe magiske øjeblikke for vores kunder," siger han ifølge B.T.

Han mener også, at Scuderia Ferrari er en perfekt partner for den danske virksomhed, der er kendt for sine luksuriøse produkter.

"I det sekund, du kommer i kontakt med vores brand, ønsker vi, at det øjeblik skal være magisk, luksuriøst og tidløst, og vi tror på, at Scuderia Ferrari er den perfekte partner til at bygge disse øjeblikke for både musik- og Formel 1-fans," lyder det.