Disse to Formel 1-sæder er allerede besat: Her er de næste i rækken

Af: Emil Martesen

|

15/08/2023 13:00

Mest læste i dag

Formel 1 har fra sæsonen 2024 ledige sæder, men nu er der angiveligt sat navn på flere sæder.

Både Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen er tæt på at underskrive nye kontrakt med Haas. Dermed vil de også være at finde i holdets to biler i 2024-sæsonen. Det skriver Express.

Journalist Lawrence Barretto afslører, at han er overbevist om, at det amerikanske hold ikke vil ændre på deres kørere til næsten sæson. Derimod er de allerede i gang med at forhandle med repræsentanterne for de to kørere.

Haas er det eneste amerikanske hold i Formel 1. De har valgt at have to erfarne kørere på holdet, efter at have forsøgt sig med Mick Schumacher.

Det tyske talent kunne have haft en stor fremtid i Formel 1, men han begik for mange fejl. Derfor valgte Haas at skille sig af med ham forud for denne sæson, hvor de i stedet har hentet Hülkenberg.

Det var en beslutning, der blev kritiseret af mange. Flere mente, at det var uambitiøst, og satte spørgsmålstegn ved fordelen ved at hente en erfaren kører.

Hülkenberg har dog overrasket positivt i denne sæson, hvor han blandt andet har klaret sig bedre en Magnussen i ni ud af 12 kvalifikationer.

Da den tyske kører har overrasket positivt, har teamchef Günther Steiner angiveligt ikke haft den store tvivl om, at han skulle have en ny kontrakt.

For danske Kevin Magnussen handler det i højere grad om, at de ikke kan finde andre alternativer, der vil være bedre at hente ind. Derfor er der også udsigt til, at han inden længe kan sætte sin underskrift på en ny kontrakt med holdet.

I begge tilfælde forventes det, at der vil være tale om en etårig kontrakt. Derfor vil deres fremtid hos holdet blive evalueret igen i næste sæson.

Derudover er der en række sæder, som tilsyneladende også bliver uændret.

Og selvom det i skrivende stund er endnu uvist hvilke det drejer sig om, så er der ikke lagt i kakkelovnen til den helt store udskiftning.