Efter brud med Piqué: Shakira spottet på restaurant med Formel 1-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

11/05/2023 11:10

Mest læste i dag

Shakira havde sidste år et voldsomt brud med den tidligere fodboldspiller Gerard Piqué. Nu er hun blevet spottet på en restaurant med Lewis Hamilton.

En video af Shakira, der mødes med Lewis Hamilton på en restaurant i Miami, er gået viralt på de sociale medier. De stødte ind i hinanden på restauranten Cipriani, hvor de talte sammen.

Den britiske racerkører var i byen i forbindelse med Miamis Grand Prix, der blev afviklet i weekenden. Den store begivenhed havde også tiltrukket en lang række kendisser fra nær og fjern.

En af dem, der var til stede, var Shakira. Det gav dog god mening, da den kendte sangerinde i dag bor i Miami, efter at være gået fra Piqué.

I videoen kan man se, at Shakira går gennem restauranten, og over til det bord, hvor Hamilton sidder. Tidligere på aftenen var der blevet taget billede af den britiske racerkører, da han dukkede op på restauranten.

Den korte video viser også, at den kendte 'Waka Waka'-sangerinde bliver ført over til den 38-årige Hamilton. Da hun ankommer ved bordet, kan man se, at han kigger op mod hende og smiler, mens de sandsynligvis hilser på hinanden.

Den syvdobbelte så ud til at være glad for at se Shakira - og hun sluttede sig derefter til gruppen, som Hamilton var med, til middag.

Videoen har naturligvis fået rygterne til at svirre, men ifølge The Sun skulle der ikke være en anden relation, end et venskab mellem Hamilton og Shakira.