Efter F1-verdensmesterskab: Verstappen får foræret milliondyr bil

Af: Nicolai Busekist

|

29/11/2022 11:59

Mest læste i dag

Formel 1-stjernen Max Verstappen kunne fejre sit andet verdensmesterskab i år, og har i denne forbindelse få foræret en milliondyr bil.

Max Verstappen kan ikke blot glæde sig over, at han har vundet sit andet verdensmesterskab. Han kan også glæde sig over, at han har fået en ny bil - og han har ikke engang været nødt til at betale for den selv.

Efter at have sikret sig sit andet verdensmesterskab, har Honda nemlig foræret ham en Honda NSX Type S, der har en pris på ca. 150.000 pund, hvilket svarer til omtrent 1,3 millioner danske kroner.

Ikke nok med, at han vandt VM, så kan han også bryste sig af at have sat en ny rekord. Den hollandske stjerne vandt nemlig intet mindre end 15 ud af 22 løb i denne sæson.

Og for at fejre dette, har han altså fået en bil, der koster hele 1,3 millioner danske kroner. Bilen har han fået foræret af Honda, som Red Bull arbejder tæt sammen med.

Konkret fik han den foræret på Honda Racing Thanks Day, der blev holdt på Japans Motegi-bane.

Honda-formand lykønskede Verstappen med, at han havde sikret sig VM-titlen to år i træk, mens Honda Racing-præsident Koji Watanabe gav ham nøglerne til en grå NSX Type S.

"Det er en fantastisk bil, så jeg er meget stolt over at modtage den. Mange tak," sagde Verstappen, inden han tog en tur rundt på banen i den.