Efter operation: Nu trækker Kevin Magnussen sig

Af: Nicolai Busekist

|

20/01/2023 07:56

Mest læste i dag

Efter at være blevet opereret i hånden, har danske Kevin Magnussen beslutte sig for at trække sig fra 24-timersløbet i Daytona.

I næste skulle Kevin Magnussen have taget del i 24-timersløbet i Daytona, men det står nu klart, at det ikke bliver til noget.

Det skyldes, at han er blevet opereret i hånden, og derfor har brug for hvile, inden der bliver taget hul på sæsonstarten i Formel 1. Det har den danske racerkører meldt ud i en pressemeddelelse

"Jeg er blevet rådet af lægerne til ikke at køre løbet i næste uge," lyder det fra Kevin Magnussen i pressemeddelelsen.

Det handler ikke om, at hans operation ikke gik, som den skulle, slår han fast. Derimod handler det blot om, at han har brug for at hvile sig.

"Operationen gik godt, men jeg er nødt til at hvile mig så meget som muligt for at være i form, når vi begynder at forberede os til Formel 1-sæsonen," fortsætter han.

Oprindeligt var det planen, at han skulle have kørt 24-timersløbet i Daytona sammen med sin far, Jan Magnussen, men nu står det klart, at det ikke bliver en realitet.

Allerede i sidste uge kom det frem, at der var en potentiel risiko for, at han ikke ville være i stand til at stille til start ved det amerikanske løb.

Kevin Magnussen lægger ikke skjul å, at han er ked af, at han ikke kan deltage.

"Det er en skam. Jeg havde set frem til det fantastiske løb og til at få en ny chance for at køre med min far og MDK Motorsports. Jeg ønsker holdet en god weekend," lyder det Kevin Magnussen.

Løbet skulle han ikke blot have kørt med sin far, men også med Mark Kvamme og Trenton Estep. Nu bliver han afløst af Jason Hart, så holdet kan blive fuldtalligt.