Efter tre år: Nu er det slut for Formel 1-kører

Af: Nicolai Busekist

|

24/09/2022 08:06

Mest læste i dag

Det er svært at komme udenom, at canadiske Nicholas Latifi ikke har haft den mest succesfulde tid hos Williams Racing i Formel 1.

Den 27-årige racerkører har været på kontrakt med Williams Racing i tre år, men det har ikke ført den store succes med sig.

Heller ikke i denne sæson har det været en succes for hverken ham eller holdet. Det er nemlig blevet til nul point indtil videre - og der er ikke udsigt til, at det er noget, der bliver lavet om på.

Der er seks løb tilbage i denne sæson, og når disse seks løb er blevet kørt, er det slut med at kalde sig for Formel 1-kører for Nicholas Latifi.

Han og Williams Racing er nemlig blevet enige om at gå hver til sit, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Holdet har nemlig ikke ønsket at forlænge hans kontrakt.

Det har holdet selv bekræftet i et opslag på de sociale medier, hvor de takker køreren for hans 'engagement og hårde arbejde de seneste tre år'.

I en pressemeddelelse på holdets hjemmeside, har Latifi også udtalt sig om, at deres samarbejde snart kommer til en ende. Her siger han bl.a., at han aldrig vil glemme, da han fik sine første point i Formel 1.

"Jeg vil tage videre til næste kapitel af min karriere med særlige minder fra min tid med dette dedikerede hold. Jeg ved, at ingen af os vil stoppe med at gøre alt, før sæsonen er slut," lyder det også fra ham.