Efter voldsom ulykke: Formel 1-stjerne melder ud

Af: Nicolai Busekist

|

04/07/2022 08:00

Mest læste i dag

Zhou Guanyu har givet lyd fra sig, efter at have været involveret i en voldsom Formel 1-ulykke på Silverstone søndag.

Alfa Romeo-køreren kolliderede med Mercedes' George Russell i forbinelse med starten på løbet, hvilket resulterede i, at hans racer blev kastet op i luften og landede på hovedet.

Herefter gled bilen intet mindre end 200 meter på hovedet, inden den røg ud i gruset, hvorefter den smadrede hen over barrieren, der var stillet op ud mod banen.

Løbet blev stoppet med det samme, og den kinesiske kører modtog øjeblikkeligt lægehjælp. Hertil sås George Russell også forlade sin bil, for derefter at løbe over mod den 23-årige Guanyu.

Den kinesiske kører blev undersøgt af lægerne, men Alfa Romeo kunne heldigvis meddele, at han havde det fint kort tid efter. Desuden har det vist sig, at han ikke har pådraget sig nogen større skader.

Efter at have fået det grønne lys af lægeholdet, valgte Guanyu at dele en kort meddelelse på de sociale medie, hvori han gjorde det klart, at han er okay.

"Jeg er okay. Alt er godt. Halo'en reddede mig i dag. Tak for alle for jeres søde beskeder," skriver han på Twitter.

Til trods for, at der var tale om en meget voldsom ulykke, ser det ud til, at den unge racerkører har kunne gå uskadt fra den.