Efter voldsom weekend for Haas: Nu taler overrasket Kevin Magnussen ud

Af: Emil Martesen

|

18/09/2023 20:00

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu taler den evigt populære Kevin Magnussen.

Mest læste i dag

I Singapores grandprix oplevede Kevin Magnussen en sand rutsjebanetur, der kulminerede i en triumferende afslutning, der cementerede hans position som en af Formel 1's mest vedholdende og beslutsomme kørere.

Fra en lovende start fra sjettepladsen til et hjerteknusende øjeblik, hvor han mistede kontrollen i en duel med Pierre Gasly, var den danske Formel 1-stjernes løb præget af op- og nedture.

Kevin Magnussen, der på et tidspunkt var dumpet ned til en 16. plads, lagde ikke skjul på, at han troede det var 'game over', men viste endnu engang prøver på, at han nægtede at give op:

"Jeg troede, det var game over", lød det hudløst ærligt fra Kevin Magnussen i et interview med Viaplay.

Men med en urokkelig tro på sig selv og sit team, besluttede han at 'prøve at få alt ud af det i tilfælde af, at der skulle komme en mulighed'.

Og muligheden kom. Med friske dæk og en fornyet energi kæmpede Kevin Magnussen sig tilbage, og i de sidste øjeblikke af løbet, skete miraklet. En fejl fra Mercedes-køreren George Russell banede vejen for Kevin Magnussen til at krydse målstregen som nummer 10, en placering der udløste et værdifuldt VM-point:

"Med den bil, vi har, er det fantastisk for os at få et point i disse tider. Jeg troede ikke, at det ville være muligt", sagde en tydeligt forløst Kevin Magnussen efter løbet.

Kevin Magnussen, der nu har samlet tre VM-point og ligger nummer 18 i den samlede stilling, ser frem til næste uges løb i Japan med fornyet optimisme og en stærk tro på, at når man kæmper til det sidste, kan alt ske.