Mick Schumacher kan forlade Formel 1 til fordel for anden sport

16/09/2023 06:47

|

Nicolai Busekist

Foto: Jakub Porzycki/Getty Images
Mick Schumacher kan snart være fortid i Formel 1, da han efter sigende gør sig tanker om at skifte til en anden sport.

Mest læste i dag

Mick Schumacher, der er søn af Formel 1-legenden Michael Schumacher, har længe haft et ønske om at vende retur til feltet.

Det har han dog haft svært ved, og nu lyder det, at han er begyndt at gøre sig tanker om at bevæge sig i en anden retning.

Den 24-årige tysker er reservekører for Mercedes, men har ikke fået meget tid i bilen. Desuden er han også tilknyttet som reservekører hos McLaren.

Ifølge The Sun har han for nylig indrømmet, at han er begyndt at se sig om efter andre muligheder.

Mediet Motorsport Aktuell rapporterer, at han endda har taget skridtet videre, og allerede har en specifik plan i tankerne.

Angiveligt skulle han have en plan om at slutte sig til Alpine, som han vil køre for i Le Mans. Alpine Motorsports vicepræsident Bruno Famin menes at have kontaktet Schumacher med henblik på at få ham til at køre en prøvetur.

Schumacher har været en del af feltet i Formel 1, da han i to år kørte for amerikanske Haas. Efter 2022-sæsonen fik han dog at vide, at han ikke ville få forlænget sin kontrakt.

I stedet besluttede det amerikanske hold at afløse ham med en mere rutineret kører, da de hentede landsmanden Nico Hülkenberg, som for nylig har fået forlænget sin kontrakt hos holdet.

Micks far, Michael, har ikke været set offentligt siden 2013, hvor han var involveret i en alvorlig skiulykke.

Efterfølgende blev han lagt i koma og har gennemgået flere operationer. I dag befinder han sig i familiens hjem, hvor kun de absolut nærmeste får lov til at besøge ham.

Da familien har valgt at holde kortene tæt til kroppen, er der heller ikke sluppet meget ud om hans tilstand. Der har naturligvis været spekuleret meget, men der er intet officielt blevet meldt ud af familien.