Efter 21 år er det slut: Nicki Pedersen er færdig

Af: Emil Martesen

|

18/09/2023 11:11

Motorsport
Foto: Lars Ronbog/Getty Images
Foto: Lars Ronbog/Getty Images
Nu er det slut.

Mest læste i dag

En æra er forbi.

Nicki Pedersen er officielt færdig hos klubben Holsted Tigers, efter 21 år.

Det skriver B.T.

Hans sidste tur bag styret for klubben vil finde sted på onsdag, hvor han skal køre Superfinalen på Vojens Speedway Center.

Det er i løbet af karrieren blevet til hele syv Danmarksmesterskaber med klubben, som han senere på ugen skal forsøge at opgradere til otte.

'Nicki Pedersen har om nogen været synonymet med Speedway i Holsted og stået i spidsen for vores hold siden 2003, men vi har vurderet, at det er blevet tid til et generationsskifte' fortæller Holsted Tigers' direktør Preben Hansen i en pressemeddelelse.

Selv mener den tredobbelt individuel verdensmester og firedobbelt verdensmester, at beslutningen udelukkende er truffet af klubben uden hans indvending. Han er nemlig skuffet over at skulle vinke farvel til klubben som han har kørt for siden 2003.

'Dialogen med klubben har været mangelfuld og uklar. Jeg fik først sent besked om klubbens beslutning, og jeg har ikke hørt argumentet om et generationsskifte i vores samtaler (...) Klubben og jeg har sportsligt haft en meget vanskelig sæson, men jeg har stadig været en af holdets mest scorende kørere. Men hvis der har været utilfredshed med min person eller mit bidrag, undrer det mig, at man ikke tidligere har ønsket at drøfte det ansigt til ansigt' udtaler Pedersen i en separat pressemeddelelse.

Men selvom Pedersen er notorisk for skader de seneste år, er den 46-årige speedwaykører ikke klar til endegyldigt at parkere motorcyklen i indkørslen.

Han har nemlig planer om at fortsætte karrieren, og informerer blandt andet om at han er i gang med at forhandle med nye klubber i Polen.