22-årig motorcykelkører død under løb

Af: Nicolai Busekist

|

13/10/2022 09:58

Mest læste i dag

En blot 22-årig motorcykelkører er afgået ved døden, efter at have været involveret i et stort styrt under et løb i Portugal.

Tirsdag blev motorcykelsporten ramt af en stor tragedie. Her var den 22-årige hollandske Victor Steeman nemlig involveret i et stort styrt i Portugla, og endte med at dø af sine kvæstelser.

Det bekræfter motorcykelsportens lovgivende organisation, Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM), i en pressemeddelelse ifølge Ekstra Bladet.

Den forfærdelige ulykke fandt sted under det første løb på Autodromo Internacional do Algarve i Portugal, hvor der skulle udkæmpes endnu en kamp om verdensmesterskabet i Supersport 300-klassen,

"Victor Steeman var involveret i en hændelse med flere kørere i sving 14, hvor ræset øjeblikkeligt blev stoppet med rødt flag," lyder det fra FIM i den udsendte pressemeddelelse.

Banens lægestab hurtigt var fremme på stedet, og den unge hollænder blev tilset ved banen og ved det hospital, der er tilknyttet banen, inden han blev flyttet til et større hospital i den portugisiske by Faro.

Her stod det dog klart, at det ikke var muligt at redde det blot 22-årige talent. Han døde derfor af de kvæstelser, han pådrog sig under løbet på Autodromo Internacional do Algarve.

Banens medicinske stab var hurtigt på stedet, og den unge hollænder blev tilset ved banen samt på banens tilknyttede hospital, inden han blev overført til hospitalet i byen Faro.

Desværre lykkedes det ikke at redde 22-årige Steeman, og han døde senere af sine kvæstelser.

Victor Steeman var et stort talent, og nåede i løbet af denne sæson at vinde fire løb, inden han i Barcelona også formåede at skrive historie. Her blev han nemlig den kører, der har sikret sig flest pole positions i Supersport 300-klassen.