Nicki Pedersen overrasker med nyt job

Af: Nicolai Busekist

|

20/12/2022 11:56

Mest læste i dag

Nicki Pedersen overrasker med sit nye job, da den erfarne speedwaykører har overtaget rollen som dansk speedwaylandstræner.

Nicki Pedersen kan ikke længere blot bryste sig af at have været verdensmester i speedway. Han kan nu også skrive landstræner på sit CV.

Den danske kører har haft en lang karriere, hvorfor han har tilegnet sig en masse erfaring, som han nu vil give videre til de de danske landsholdskørere.

"Jeg har selv arbejdet mig op gennem rækkerne og prøvet kræfter med stort set alt indenfor sporten på højeste niveau. De erfaringer vil jeg nu kunne give videre til den næste generation og hjælpe dem med at navigere i deres karriere og udvikling," fortæller Nicki Pedersen i en pressemeddelelse.

Han lægger ikke skjul på, at der er flere kører, der har et stort potentiale, men hvis Danmark skal markere sig indenfor speedway, er der behov for mere.

"Ambitionen og viljen skal være der hos kørerne for at nå til tops. Det er noget af det vigtigste at holde fast i som landsholdskører. Som landstræner skal jeg kunne mærke, at de forfølger deres egne ambitioner, og med det på plads kan jeg både coache dem bedst muligt og presse dem yderligere," siger han.

Samtidig siger han, at han har en klar vision om, at han vil føre Danmark helt til tops i international speedway.

"Vi kommer til at gøre nogle ting anderledes, og det skal nok også dele vandene, men kritik kan jeg sagtens tage imod. Mit mål er at få Dannebrog øverst på podiet ved flere af de store internationale mesterskaber, så vi for alvor kommer tilbage på verdenskortet. Og den målsætning mener jeg, er meget realistisk," lyder det.