Fernando Alonso med stikpille til Russell og Hamilton

Af: Nicolai Busekist

|

03/04/2023 11:37

Mest læste i dag

Fernando Alonso kunne ikke dy sig fra at sende en stikpille i retning af Mercedes-kørerne George Russell og Lewis Hamilton.

Fernando Alonso havde svært ved at lade være med at sende en lille stikpille i retning af Lewis Hamilton og George Russell, efter begge kørere sikre sig en bedre plads ved kvalifikationen i Australien.

Mercedes har ikke fået den start på sæsonen, som de havde håbet på at få, da de ikke være lige så konkurrencedygtige, som de gerne ville have været i Bahrain og Saudi-Arabien.

I Australien var sagen dog en anden, og det viste sig allerede i kvalifikationen, hvor de ikke kunne klage over deres resultater.

Det var forventet, at Alonso ville være den kører, der ville være tættest på Red Bull-bilerne. Hertil var det også forventet, at Sergio Perez ville danne top-2 sammen med Max Verstappen.

Sådan gik det dog ikke, for den mexicanske kører endte med at sende sin bil i gruset allerede i Q1, mens Alonso blev slået af både Hamilton og Russell.

Russell startede som nr. 2 i Australien, hvorfor han startede på forreste række ved siden af Verstappen. På næste række befandt Hamilton og Alonso sig.

Forud for løbet i Australien, udtalte Alonso, at han mener, at det er et godt eksempel på, at Mercedes har været gode til at overdramatisere, at de har store problemer med deres biler.

"De var helt afgjort hurtige i Jeddah allerede, og de var meget hurtige i FP2," sagde han til Sky Sports.

"De var altid hurtige. Hvis du læser deres udtalelser, virker det som om, at de har en bil, der ryger ud af Q3, men det er en hurtig bil."