Ferrari-boss langer ud efter kritikere

Af: Nicolai Busekist

|

16/03/2023 11:56

Mest læste i dag

Ferrari-boss Frederic Vasseur mener ikke, at det er berettiget, at Ferraris Formel 1-team får den kritik, de gør.

Ferrari har ikke fået den start på sæsonen, de havde håbet på at få. Det har ført til kritik af holdet som helhed, men også af teamchef Frederic Vasseur, der blev hentet ind som afløser for Mattia Binotto forud for denne sæson.

Kritikken har nu fået Vasseur til at lange ud, da han ikke forstår, hvordan holdet kan være blevet genstand for denne kritik, da der kun er blevet kørt et enkelt løb i denne sæson.

"Jeg har svært ved at forstå, hvordan det er muligt, at holdet er blevet et mål for kritik efter kun et enkelt løb," sagde han til AutoHebdo.

"Vi ved, hvad der gik galt i Bahrain, men der er ikke noget, der ikke kan blive forbedret. Korrelationen mellem banen og simulatoren er god. Vi er på rette kurs."

På det seneste har der også været forlydender om, at den 54-årige Vasseur skulle være utilfreds med sit forhold til administrerende direktør Benedetto Vigna og præsident John Elkann, da han ikke har fået nok ansvar.

Men også dette har den franske teamchef valgt at afvise, ligesom han gjorde det klart, at det har konsekvenser for holdet, at sådanne historier bliver spredt.

"Jeg ville være tilbøjelig til at smile, hvis ikke det var fordi disse udtalelser har indflydelse på holdet," sagde han.

"Personligt har jeg ingen problemer. Jeg ved, hvad jeg vil opnå og jeg kommer til at gøre det. Jeg hører fra John Elkann og Benedetto Vigna hver dag. Jeg ved, hvad de forventer af mig."