Formel 1-boss understreger: Kommer aldrig til at ske igen

Af: Nicolai Busekist

|

24/08/2022 11:02

Mest læste i dag

Stefano Domenicali, der er direktør for Formel 1, har gjort det klart, at der aldrig kommer til at blive kørt løb i Rusland igen.

Rusland har fra 2014 til 2021 været fast vært for et løb i Formel 1-regi. Men efter landets invasion af Ukraine, kommer det aldrig til at ske igen, at et Formel 1-løb bliver afviklet i Rusland.

Det er blevet understreget af Stefano Domenicali, der er direktør for Formel 1, i et nyt interview med den tyske avis BILD.

"Jeg har altid troet, at man aldrig skal sige aldrig, men i dette tilfælde kan jeg love, at vi aldrig mere kommer til at forhandle med dem (russerne, red.)," siger han til den tyske avis.

Det var ellers planen, at der skulle være kørt et løb i Rusland i september i år. Sådan kommer det dog ikke til at være alligevel.

Dette løb valgte man nemlig at droppe kort efter, at Vladimir Putin beordrede sine tropper til at gå ind i Ukraine. Og Domenicali slår fast, at det er en holdning, der ikke kan ændres på.

Hvis russiske fans af Formel 1 havde håbet på, at deres hjemland igen kunne være vært for Formel 1 i fremtiden, bliver de nu nødt til at se langt efter dette.