Formel 1-feltet er fyldt: Han skal afløse Nicholas Latifi

Af: Nicolai Busekist

|

22/11/2022 13:54

Mest læste i dag

Nicholas Latifi har ikke fået forlænget sin kontrakt med Formel 1-holdet Williams, der i stedet har skrevet kontrakt med amerikanske Logan Sargeant.

Der er ikke længere tvivl om, hvordan Formel 1-feltet kommer til at se ud næste år. Der er nemlig kommet navn på alle 20 kørere.

Det sidste hold, der manglede at bekræfte en kører, var Williams. Det har de nu gjort, da de har meldt ud, at amerikanske Logan Sargeant overtager canadiske Nicholas Latifis bil fra næste sæson.

Den 21-årige amerikaner har fået en plads i Formel 1, efter at have kørt Formel 2 i år. Her sikrede han sig en samlet fjerdeplads i mesterskabet.

Ifølge Ritzau er det dog ikke blot Sargeants evner bag rattet, der har resulteret i, at Williams har tilbudt ham at tage over efter Latifi.

Netflix-serien 'Drive to Survive' har nemlig skabt en større popularitet omkring Formel 1 i USA, hvilket Williams ønsker at blive en større del af, hvorfor de har skrevet kontrakt med Sargeant.

I slutningen af september blev det meldt ud, at Latifi ikke ville få forlænget sin kontrakt. Kort efter lød det, at Sargeant var udset til at overtaget sædet, men at han først skulle optjene point nok til at få sin Super License.