Formel 1-kører klar til at køre for Ferrari

Af: Nicolai Busekist

|

25/03/2022 10:09

Mest læste i dag

Formel 1-køreren er klar til at køre hos Ferrari, hvis de skulle have nogle problemer i løbet af sæsonen. 

Haas-køreren og Ferrari-reserven Mick Schumacher har fortalt Scuderia, at han er klar til at springe ind i deres racer, hvis enten Charles Leclerc eller Carlos Sainz bliver ude af stand til at køre i løbet af denne sæson.

Hans melding kommer mens Sebastian Vettel stadig afventer resultaterne af en coronatest, der skal afgøre, om han vil være i stand til at køre i weekendens Grand Prix.

Aston Martin-køreren missede sæsonåbningen i Bahrain, efter at være testet positiv for virussen og blev afløst af reserven Nico Hulkenberg.

Problemet med virussen kan ramme ethvert hold når som helst, og Schumacher siger altså ifølge RacingNews365, at han vil være klar til at bytte Haas ud med Ferrari, hvis det italienske hold skulle få brug for ham: 

"Jeg ville være klar når som helst. Jeg er en racerkører, ligesom alle andre. Jeg synes, at bilerne er ret ens. Vi har næsten samme motor og vi har nogle dele, som er ens. Jeg føler, at vores bil er helt på linje med, hvad der sker hos Ferrari," siger Mick Schumacher.

Mick Schumacher startede sæsonen i Bahrain med 11. plads bag sin danske holdkammerat Kevin Magnussen, der tog en femteplads.