Formel 1-stjerne forventer karrierestop, når kontrakt udløber

Af: Nicolai Busekist

|

14/03/2022 15:52

Mest læste i dag

Formel 1-stjernen har meldt ud, at han ikke regner med at køre Formel 1, når hans kontrakt udløber. 

Lewis Hamilton har antydet, at han ikke vil være at finde i Formel 1, når han når fyrrerne, hvilket tyder på, at hans nuværende kontrakt med Mercedes potentielt kan blive hans sidste.

Briten fyldte 37 år i januar og har kontrakt med Mercedes til og med 2023-sæsonen. Til den tid vil han være fyldt 39 år. 

Det er ikke uhørt i nyere tid for kørere at fortsætte i sporten efter de er fyldt 40 år. Kimi Raikkonen trak sig sidste år i en alder af 42, mens Fernando Alonso stadig kører i det fineste selskab. 

Spanieren fylder 41 år til sommer og viser ingen tegn på at ville gå på pension fra Formel 1. Hamilton er dog ikke overbevist om, at han selv stadig vil køre i den alder. 

Efter Max Verstappen havde skrevet under på sin kontrakt, der gælder helt til 2028, blev Hamilton spurgt, om han vil køre i Formel 1 efter, at han var fyldt 40.

Til det var svaret ikke overbevisende positivt overfor ideen: 

"Jeg har ikke tænkt på det tal. Fordi jeg er 37 år, har jeg stadig lidt tilbage, så det har jeg ærlig talt ikke tænkt over. Jeg har dog ikke planer om at være her tæt på den alder, så forhåbentlig har jeg nogle andre sjove ting at komme videre med," sagde Lewis Hamilton ifølge RacingNews365.