Günther Steiner taler ud om chokerende episode: "Det er ikke den normale måde at gøre det på"

16/08/2023 16:00

|

Emil Martesen

Foto: Jakub Porzycki/Getty Images

Mest læste i dag

Günther Steiner taler ud.

I en overraskende vending har Alpine F1-team besluttet at skille sig af med både teamchef Otmar Szafnauer og Alan Permane lige før sommerferien.

Denne beslutning har skabt chokbølger i Formel 1-verdenen, især da Otmar Szafnauer kun var 34 løb inde i Alpines 100-løbs plan, efter at han havde tilsluttet sig holdet tilbage i begyndelsen af 2022.

Og mens mange ser denne beslutning som en overraskelse, især givet Otmar Szafnauers tidligere succes med Racing Point, har Alpine's interim teamchef, Bruno Famin, ikke lagt skjul på, at både Otmar Szafnauer og Permane ikke var 'på samme tidslinje for at genvinde niveauet eller nå det præstationsniveau', som de sigter efter.

Og nu har Günther Steiner, Haas' teamchef, delt hudløst ærligt ord i kølvandet på hele situationen. Han fortæller, at selvom det ikke er den 'normale måde', så gør alle det på deres egen måde:

Han udtrykte samtidig også sin tro på, at Otmar Szafnauer vil komme sig hurtigt efter denne afgang.

Otmar Szafnauer selv har givet indsigt i hans afgang, idet han påpegede, at Alpine's moderselskab ønskede for meget kontrol over teamet, især i områder som kommerciel, marketing, HR, finans og kommunikation.

Med denne ændring i ledelsen står Alpine over for en ny æra. Spørgsmålet er nu, om denne forandring vil føre til den succes, som teamet så desperat søger.

Klik her for at komme tilbage til forsiden.