Hamilton slår fast: Jeg skal ingen steder

Af: Nicolai Busekist

|

29/10/2022 09:56

Mest læste i dag

I lang tid har der været stor spekulation om, hvorvidt Lewis Hamilton vil fortsætte i Formel 1. Nu har han selv valgt at tage bladet fra munden.

Lewis Hamilton har kontrakt med Mercedes frem til 2023. Han har dog ikke planer om at indstille sin karriere herefter.

Derimod har han planer om at fortsætte med at være en del af motorsportens fineste selskab. Han har nemlig i sinde at forlænge sin kontrakt med Mercedes.

Det har han bekræftet over for mediet The Race ifølge Ritzau.

Her forklarede han, at han og Mercedes inden længe vil åbne for forhandlinger om en ny kontrakt.

Han ved ikke, hvor længe han bliver i feltet, men potentielt kan hans nye kontrakt sikre ham et sæde til efter, at han er fyldt 40 år.

"Ser jeg mig selv være her, efter at jeg er fyldt 40? Måske," lød det fra Lewis Hamilton.

"Men vi kommer til at indgå en ny aftale. Vi stikker hovederne sammen, og vi kommer til at forhandle om det i løbet af de næste par måneder, tror jeg."

Tidligere på måneden udtalte Mercedes-boss Toto Wolff sig også om Hamiltons fremtid på holdet.

Her gjorde han det klart, at han mener, at han har fem år mere i sig. Ligeledes understregede han, at han ikke er i tvivl om, at han kan vinde sit ottende verdensmesterskab med Mercedes.

Formår han at gøre dette, vil han overgå den tyske legende Michael Schumacher, der også har vundet otte verdensmesterskab.

Efter at have vundet fire verdensmesterskab i træk mellem 2017 og 2020, var han sidste år tæt på at vinde sit ottende mesterskab. Det endte dog med at gå til Max Verstappen, efter en tæt duel i Abu Dhabi.