Hamilton taler ud: Sådan er forholdet til Verstappen

27/01/2023 11:56

|

Nicolai Busekist

Foto: Peter J Fox/Getty Images

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har løftet sløret for, hvordan hans forhold til rivalen Max Verstappen egentlig er.

I de seneste år har Verstappen og Hamilton ved flere lejligheder kørt helt til kanten, og det har ført til en stor rivalisering mellem de to kørere.

Især deres intense kamp om mesterskabet i 2021, har været med til at starte denne rivalisering. Ikke nok med, at de havde flere sammenstød på banen, så sendte de også flere bemærkninger i retning af hinanden uden for banen.

Det hele kulminerede med, at Verstappen vandt mesterskab i sæsonens sidste løb i Abu Dhabi, hvorfor Hamilton gik glip af sit ottende verdensmesterskab.

I 2022 lykkedes det for Verstappen at forsvare sin titel, og han har i sinde at forsøge at gøre det samme i denne sæson.

Men Hamilton og Mercedes har ikke planer om at læne sig tilbage og give op. I stedet arbejder de hårdt på deres racer, så de også kan være med i kampen om mesterskabet.

På trods af deres rivalisering, har Hamilton gjort det klart, at han ikke har nogen problemer med Verstappen.

"Folk kan godt lide at tale om, at der er problemer mellem Max og mig," sagde den 38-årige stjerne til Formula One Magazine.

"Jeg respekterer ham. Han er meget yngre, så måske har han et problem med mig. Men jeg er ikke sikker på det, og jeg går ud fra, at han ikke har. Selvom jeg ikke kan tale på hans vegne."

"Han gjorde alt, hvad han skulle gøre i 2021, så hvorfor skulle jeg have et problem med ham? Han præsterede og leverede hver weekend. Ingen kan tage det fra ham."

Verstappen og Hamilton er begge klar til at sætte sig i raceren, når årets første løb bliver skudt i gang i Bahrain den 5. marts.