Hamiltons kontraktforhandlinger sat på pause: Nytter ikke at tale om det

Af: Nicolai Busekist

|

08/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Kontraktforhandlingerne mellem Lewis Hamilton og Mercedes er blevet sat på pause, da teamboss Toto Wolff mener, at det er for tidligt at tale om det.

Da Mercedes-boss Toto Wolff efter sæsonens første løb i Bahrain, blev spurgt ind til, hvad planerne er for deres kørere i 2024-sæsonen, sagde han, at det er for tidligt at tale om.

"Det nytter ikke at tale om kørersituationen for 2024," lød det fra ham ifølge det britiske medie Mirror.

"Det er alt for tidligt. Vi skal alle skubbe i samme retning. Både kørere, ingeniørerne og ledelsen, i stedet for at kaste håndklædet i ringen. Det har vi aldrig gjort, og det vil vi ikke gøre nu."

Da han udtalte sig til Sky Sports, lovede Wolff 'radikale' ændringer, og efter blot et enkelt løb i denne sæson, virker han ikke specielt optimistisk med hensyn til Mercedes' chancer.

Østrigeren sagde, at Mercedes vil skrotte denne sæsons W14 og fokusere på et helt nyt bildesign i et forsøg på at vende tilbage til toppen.

Ikke nok med, at Mercedes ikke kan følge med Ferrari og Red Bull, så viste Fernando Alonso i sin Aston Martin, at han også er klar til at tage kampen op, da han placerede sig foran begge Mercedes-racere.

Sæsonens andet løb vil blive kørt i Saudi-Arabien i den kommende weekend, hvorfor Wolff vil bruge denne uge på at finde forbedringer med sine ansatte.