Han kaldte Kevin Magnussens konkurrents kontrakt for 'toiletpapir': Så tager situationen uventet drejning

11/08/2023 13:15

|

Emil Martesen

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Mest læste i dag

Kort efter tager situationen en uventet drejning.

Selvom Sergio Perez har haft en udfordrende sæson sammenlignet med sin teamkammerat Max Verstappen, har Red Bull Racing's rådgiver, Helmut Marko, ikke lagt skjul på, at Perez' kontrakt ikke er i fare.

Sergio Perez, der har en kontrakt med Red Bull indtil slutningen af 2024, har været genstand for spekulationer omkring hans fremtid i teamet, i kølvandet på en række skuffende resultater.

Det skriver The Mirror.

Tom Coronel, en legende inden for World Touring Car Championship, har udtalt, at kontrakter i Formel 1 kan være som 'toiletpapir', idet de ofte brydes tidligere end planlagt.

Det bliver dog angiveligt ikke tilfældet, hvis det står til Helmut Marko.

Ikke desto mindre antyede han endda, at Daniel Ricciardo kunne vende tilbage til Red Bull som erstatning for Perez.

Helmut Marko tager dog afstand fra disse påstande og understreger, at Sergio Perez fortsat er en vigtig del af Red Bull Racing.

Han kommenterede også rygterne om en mulig lønnedgang for Sergio Perez på grund af en præstationsklausul, idet han kaldte dem for 'helt opfundne'. Marko bekræftede sidenhen, at der ikke er nogen sådan klausul i nogen af teamets førerkontrakter.

Med denne udtalelse ser det ud til, at Sergio Perez fortsat vil være en del af Red Bull Racing i den nærmeste fremtid, men kun tiden vil vise, hvordan denne saga vil udfolde sig.