Har hidtil nægtet: Nu har Hamilton alligevel gjort det

Af: Nicolai Busekist

|

02/07/2022 10:00

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har ikke lagt skjul på, at han ikke er stor fan af de regler, som FIA har indført mod at bære smykker i Formel 1.

Det har ført til, at han blandt andet har nægtet at fjerne sin ring i næsen, da han har hævdet, at det ville være vanskeligt at få den fjernet.

Til trods for, at det er noget, som han har været meget imod, ser det dog ud til, at han alligevel har valgt at rette sig efter de nye regler.

I hvert fald skriver The Sun, at en talsmand for FIA nu kan bekræfte, at Lewis Hamilton har sørget for at fjerne sin ring i næsen forud for løbet på Silverstone i England.

Det sker i kølvandet på, at den britiske racerkører er blevet truet med både en bøde, og at han kunne ende med at blive udelukket fra løb.

Men Hamilton har dog ikke i sinde at give op. Han har nemlig planer om at tale med F1-præsident Mohammed Sulayem i næste uge.

"Det er bekymrende – vi har større ting at tage os af. Vi er virkelig nødt til at begynde at fokusere på vigtigere områder," lød det fra Hamilton, da han blev spurgt ind til problematikken.

"Jeg kører i denne weekend. Jeg samarbejder med FIA. Sagen er ikke enormt vigtig. Jeg vil arbejde sammen med Mohammed og hans team for at tage de næste skridt fremad."