Her sker det: Kevin Magnussen smager sin egen medicin

17/08/2023 11:08

|

Emil Martesen

Foto: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Mest læste i dag

Kevin Magnussen smager angiveligt sin egen medicin.

Mens Kevin Magnussen tidligere blev krediteret for at udfordre Mick Schumachers position i Haas, ser det nu ud til, at han selv er under pres fra sin nuværende teamkammerat, Nico Hülkenberg.

Den tidligere Formel 1-kører, Marc Surer, mener, at Nico Hülkenbergs præstationer i denne sæson truer Kevins Magnussens fremtid hos det amerikanske mandskab:

"Magnussen har ødelagt Mick Schumachers karriere i Formel 1, og nu ødelægger Nico Hülkenberg Kevin Magnussens", sagde Surer til Formel1.de ifølge planetf1 og fortsatte:

"Han oplever det samme, som skete med Mick. Det er virkelig utroligt".

Nico Hülkenberg, der erstattede Schumacher tidligere i 2023, har domineret kvalifikationskampen mellem de to Haas-kørere, hvor han har startet foran Kevin Magnussen i ni ud af 12 løb.

Og selvom begge Haas-kørere har haft udfordringer i denne sæson, især med dækstyring, er det klart, at Nico Hülkenberg har sat Kevin Magnussen under gevaldigt pres.

Haas-teamchef, Günther Steiner, har heller ikke lagt skjul på sin berejsning over, hvor hurtigt Nico Hülkenberg har tilpasset sig teamet og har antydet, at han er åben for at forlænge tyskerens kontrakt.

På den anden side har Kevin Magnussen kæmpet med at finde formen, hvilket er blevet fremhævet af hans placering som nr. 15 i Belgien, hans højeste placering siden han scorede et point i Miami.

Surer påpeger, at mens Kevin Magnussen er en dygtig kører, mangler han det lille ekstra, som Nico Hülkenberg besidder, især i kvalifikationen.

Og med Haas' nuværende præstationer og usikkerheden omkring Magnussens fremtid, er der for alvor lagt i kakkelovnen til en spændende afgørelse på sæsonen.

En afgørelse, der inden længe tages hul på, og på mange måder vil blive afgørende for den danske kørers karriere i Formel 1.