Ingen pensionsplaner: Så længe bliver Lewis Hamilton ved

Af: Nicolai Busekist

|

04/10/2022 11:52

Mest læste i dag

Der har været mange rygter om Lewis Hamiltons fremtid. Den britiske racerkører har dog ingen planer om at gå på pension i nærmeste fremtid.

Lewis Hamilton har planer om at blive ved med at køre Formel 1, indtil han er i 40'erne. Helt konkret ønsker han at skrive under på en ny femårig kontrakt med Mercedes.

Den syvdobbelte verdensmester, der i dag er 37 år gammel, har gjort det klart for Mercedes-boss Toto Wolff, at han mener, at han kan køre i yderligere fem år.

Hans nuværende aftale, der sikrer ham en årsløn på 40 millioner pund, udløber om 15 måneder. Han er dog i forhandlinger med Mercedes om en kontraktforlængelse.

"Vi taler meget sammen," lød det fra Toto Wolff, der selv bor i Monaco, ligesom Lewis Hamilton gør, ifølge The Sun.

"I sidste uge satte vi os ned, og han sagde: 'Jeg har fem år mere i mig. Hvordan ser du på det?' Med tiden er vi bare vokset sammen. Vi er fuldstændig ærlige over for hinanden."

"Lewis vil være den første til sat sige: 'Jeg kan ikke gøre det her mere, fordi jeg føler, jeg ikke har reaktionsevnen mere. Eller: 'Jeg har det ikke sjovt med det mere, og der er en anden generation, der vokser op, som bare er meget stærk'."

"Så jeg er ikke i tvivl om, at uanset hvad vi bliver enige om ift. en kontraktforlængelse, hvilket kommer til at ske, vil vi begge altid diskutere, meget åbent, hvad fremtiden byder på."

Ender det med, at han skriver under på en ny femårig kontrakt, vil det betyde, at han fortsat er en del af feltet, når han er 42 år. Det ser Wolff dog ikke som et problem, da han mener, at 41-årige Fernando Alsono fortsat er konkurrencedygtig.