Jos Verstappen ignorerede Perez-fejring: Nu reagerer Max Verstappen

Af: Nicolai Busekist

|

14/04/2023 11:57

Mest læste i dag

Max Verstappen har endelig valgt at udtale sig om optagelserne, der viser, at hans far, Jos Verstappen, ignorer Sergio Perez' fejring.

I sidste måned kunne Sergio Perez glæde sig over at have vundet dem femte sejr i løbet af sin karriere, da han tog sejren foran Verstappen i Jeddah.

Det vakte stor glæde hos store dele af Red Bull-holdet, men én, der ikke virkede til at være glad for det, var Jos Verstappen, der er far til Perez' holdkammerat, Max Verstappen.

Flere videoer på de sociale medier viser, hvordan Jos ser en kende akavet ud, mens han står ved siden af resten af holdet. Desuden ser man tydeligt, at han ikke ønsker Perez tillykke med den flotte sejr.

Det har ført til stor kritik fra fans, der mener, at Jos skulle have vist sig som en bedre taber, og have ønsket Perez tillykke.

Et par uger efter episoden, har Max nu valgt at tage bladet fra munden og udtale sig om det. Her har han gjort det klart, at han mener, at det er 'helt normalt', at hans far reagerede på denne måde.

"Min far er naturligvis min største fan," sagde han til Motorsport.com.

"Jeg kan ikke lide at tabe, og det kan min far heller ikke. Det er sådan vi er opdraget, men de viser selvfølgelig altid de forkerte billeder."

"Checo stiger ud af sin bil og ønsker at fejre med sine mekanikere, hvilket er helt normalt. Men min far hører naturligvis ikke til i den gruppe. Derfor blander min far sig ikke."

"Jeg mener, at sådan noget er helt normalt, selvom der er personer, der ikke ser på det på den måde. Men det er OK. Så ser de personer det bare ikke på den måde."

"I sidste ende er vi nødt til at fokusere på os selv, og ikke på, hvad personer på Twitter synes."