KÆMPE BOMBE: Nu er Kevin Magnussens fremtid på plads

24/08/2023 10:24

|

Emil Martesen

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Mest læste i dag

Nu er fremtiden på plads for den evigt populære Kevin Magnussen.

Mens Haas-teamet forbereder sig til weekendens Dutch Grand Prix i Zandvoort med opgraderinger på deres biler, er det klart, at teamets så småt allerede har rettet øjnene mod 2024.

Og selvom der er løbet meget vand i åen siden Kevin Magnussen gjorde comeback i Haas-raceren, så får det ingen ende lige foreløbig for danskeren.

Den danske stjerne har nemlig fået forlænget sin kontrakt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Haas-teamet har nemlig bekræftet, at de fortsætter med deres nuværende kørerduo, Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg, ind i 2024-sæsonen.

Dette skridt afspejler teamets tillid til de to erfarne kørere og deres bidrag til teamets udvikling.

Og selvom der indimellem ikke har været meget at skrive hjem om, så skal både Kevin Magnussen og Nico Hülkenberg fortsætte med at slå sine folder for det amerikanske mandskab.

Günther Steiner har på trods af de haltende resultater længe udtrykt sin tilfredshed med kørerduoen, og denne forlængelse cementerer teamets tro på deres evner:

"Vi har en ekstrem solid kørersammensætning i denne sæson, så i sidste ende var der ingen grund til at ændre den", udtalte Günther Steiner.

Kevin Magnussen, som allerede har kørt i Haas-farver i seks sæsoner, er blevet rost for sin dybdegående viden om teamet og hans konstante præstationer på banen.

På den anden side har Nico Hülkenberg, der nærmer sig 200 starter i Formel 1, også vist sig som en værdifuld tilføjelse til teamet med sin erfaring og dygtighed.