Kevin Magnussen efter sæsonstart: Grund til at være positiv

06/03/2023 09:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Mest læste i dag

Kevin Magnussen fik ikke just en fremragende start på denne sæson i Formel 1, da det ikke lykkedes ham at score point.

På trods af, at det ikke blev til point søndag, hvor Formel 1-sæsonen blev åbnet i Bahrain, har Kevin Magnussen en tiltro til, at der er potentiale i hans bil.

Løbet startede han som nr. 17, men han fik kørt sig frem til en 13. plads. Her endte han dog primært som følge af, at andre kørere blev tvunget til at udgå.

Til trods for, at der var et stykke vej op til pointene, er Magnussen optimistisk omkring bilen, da han mener, at der er potentiale i den.

Det mener han blandt andet, at der er, da hans holdkammerat, tyske Nico Hülkenberg, formåede at levere en god kvalifikation, hvor han sluttede som nr. 10.

"Det føles som om, vi har noget potentiale i bilen. Det er en lidt speciel start på sæsonen, fordi vi alle sammen ligger så tæt," sagde han til TV3+ ifølge Ritzau.

"Nicos kvalifikation var rigtig god, så det viser, at der er fart i bilen. Vi har måske et problem i forhold til dækslid, men det her er også en af de hårdeste baner, hvad det angår, så der er grund til at være positiv," fortsatte han.