Kevin Magnussen jubler

Af: Nicolai Busekist

|

12/07/2022 08:00

Mest læste i dag

Den danske Formel 1-stjerne er rigtig godt tilfreds, efter at både han og Mick Schumacher sikrede sig point på Red Bull Ring i Østrig.

De seneste par år har Haas haft det svært i Formel 1, men på det seneste har de fået rigtig godt gang i hjulene.

Det havde de også i weekenden, hvor både danske Kevin Magnussen og holdkammeraten Mick Schumacher formåede at sikre sig point for andet løb i træk.

Magnussen måtte dog tage til takke med en 8. plads, som var to pladser bag den tyske holdkammerat, der indtog en 8. plads.

" Det var fantastisk. Virkelig en god weekend. God tidtagning, godt sprintløb g så dobbelt op på point i dag. Vi kunne ikke have bedt om mere. Det er endda anden weekend i træk," lød det fra Magnussen efter løbet ifølge Ritzau.

Han forklarede også, at han blev ramt at motorproblemer, hvilket kan være forklaringen på, at han endte med at placere sig bag Mick Schumacher.

"Jeg havde lidt motorproblemer i løbet, så jeg lå virkelig og bad til Gud om, at det ikke ville blive værre. Så alt taget i betragtning er det virkelig en fantastisk weekend," sagde han.

Nu har Kevin Magnussen en lille pause, inden han igen skal sidde i sin Formel 1-racer, når han og resten af feltet indtager Circuit Paul Ricard i Frankrig mellem d. 22 og 24. juli.