Kommer med vild anbefaling til Ferrari: Køb Verstappen

Af: Nicolai Busekist

|

28/06/2022 11:34

Mest læste i dag

Ferrari kæmper en brav kamp for at vinde deres første Formel 1-mesterskab siden 2007 - og nu rådes de til at købe Max Verstappen, for at nå deres mål.

Ferrari er blevet rådet til at købe Max Verstappen fri af hans kontrakt med Red Bull, for at forøge deres chancer for at vinde et Formel 1-mesterskab igen.

Anbefalingen komer fra den hollandske racerkører Tom Coronel. Han mener, at Verstappen ville have opnået endnu bedre resultater, hvis han havde siddet bag rattet i en Ferrari-racer, der angiveligt er en tand hurtigere.

"Jeg har altid sagt. Hvad er Max' værdi? Det er, hvad Ferrari er villig til at betale for ham. Det er i hvert fald grunden til, at Red Bull har skrevet kontrakt med ham på lang sigt, for så ved man i hvert fald, at man har den bedste kører i huset," sagde han til RacingNews365.

"Hvis jeg var direktør for Ferrari, ville jeg spørge: Hvor meget vil det koste at købe Max væk fra Red Bull? Hvem siger, at det ikke kan lade sig gøre? Jeg har set så mange ting ske med penge. Så ser du med det samme, hvad Verstappen er værd."

At hente Max Verstappen væk fra Red Bull, som han har kontrakt med frem til 2028, vil ikke være billigt for Ferrari, men med deres økonomi, er det heller ikke umuligt.

Dog har Verstappen tidligere sagt, at han ønsker at blive hos Red Bull 'for evigt'. Spørgsmålet er dog, at han har samme holdning, hvis Red Bull-raceren pludselig ikke kan være med i front.