Lando Norris bekræfter: Forhandlede med storhold

Af: Nicolai Busekist

|

22/10/2022 13:49

Mest læste i dag

Lando Norris har skrevet under på en ny kontrakt med McLaren. Inden han gjorde det, forhandlede han dog med ingen ringere end Red Bull.

Lando Norris kunne tilsyneladende have været holdkammerater med Max Verstappen hos Red Bull. I stedet besluttede han sig dog for at forlænge sit ophold hos McLaren.

Tidligere i år skrev den 22-årige Lando Norris under på en ny kontrakt med McLaren. Det betyder, at han bliver siddende i den orange Formel 1-racer helt frem til slutningen af 2025-sæsonen.

Det betyder også, at han nu har en noget mere sikker fremtid i feltet, end det gør sig gældende for en række af de andre kørere.

En af de få kørere, der har fået en længere kontrakt end Lando Norris, er den 25-årige Max Verstappen. Han har nemlig sikret sig en kontrakt med Red Bull, der løber frem til 2028.

I stedet for at være rivaler i fremtiden, kunne de to talentfulde kørere faktisk have været holdkammerater. Det havde dog krævet, at Norris var klar til at vinke farvel til McLaren.

Den britiske racerkører har nemlig afsløret, at han faktisk var i forhandlinger med Red Bull, men at han besluttede sig for at blive hos McLaren.

"Selvfølgelig er der samtaler med andre fra tid til anden. Du stiller altid dig selv spørgsmålet: Hvad er det bedste for min karriere? Jeg vil vinde løb og vinde verdensmesterskaber," saged Norris til Auto Motor und Sport.

"Der har været samtaler med Red Bull. Det er et hold, der har været i top-3 i årevis. Men det viser bare endnu mere, hvor meget tillid jeg har til McLaren. Selvom der var samtaler, følte jeg, at McLaren var bedre for mig og mine mål."