Lando Norris langer ud efter FIA

Af: Nicolai Busekist

|

14/02/2023 09:57

Mest læste i dag

Lando Norris har meldt sig ind i koret af Formel 1-stjerner, der har langet ud efter FIA, efter de har begrænset deres muligheder for at tale politisk.

Flere Formel 1-stjerne har udtrykt utilfredshed over en ny regel fra FIA, der forbyder dem at tale om politiske emner. Den eneste, der har vist sig at være utilfreds med dette, er Lando Norris.

FIA, der står for at lave reglerne i Formel 1, har indført en ny regel, der gør, at kørerne skal have forudgående tilladelse til at tale om bestemte emner.

Det har medført, at flere kørere har udtalt, at de føler, at FIA forsøger at kontrollere dem.

"Det er meget vigtigt, at det er gjort klart, at vi som kørere stadig kan udtrykke vores holdninger," siger Norris ifølge The Sun.

"F1 burde gå i retning af at begrænse, hvad vi kan gøre og sige, og påvirke kørerne, fordi vi ønsker bare at gøre det bedste, vi kan."

"Vi gør det, fordi vi har millioner af fans og seere, som vi ønsker at påvirke og guide eller hjælpe personligt."

"Vi burde have tilladelse til at tale frit. Vi burde have lov til at sige og gøre, hvad vi vil. Det er, hvad der definerer os som mennesker."

"Hvis ting bliver blokeret og vi ikke kan udtale os, så vil ingen lave interviews, fordi vi lige så godt kunne være robotter og bare sige det samme igen og igen."

"Vi forsøger bare at hjælpe folk rundt om i verden, og give gode råd, og der er ingen grund til, hvorfor vi ikke skulle kunne gøre dette."