Lando Norris reagerer på rygter om Mercedes-skifte

Af: Nicolai Busekist

|

09/04/2023 11:58

Mest læste i dag

Lando Norris har udtalt sig om den seneste tids rygter om, at han kan have en fremtid som Mercedes-kører.

På det seneste har der været rygter om, at Lando Norris i fremtiden kan blive Mercedes-kører. Disse rygter har han nu afvist, da han har gjort det klart, at han er glad hos McLaren.

Norris er en hjemmelavet stjerne for McLaren, da han har en fortid på deres akademi, og derfor langsomt er steget i graderne, indtil han i 2019 sikrede sig en plads i Formel 1.

Siden da har han bevist flere gange, at han er en meget dygtig kører. Blandt andet har han været på podiet seks gange i den periode. Ligelede fik han også sin første pole position ved det russiske grandprix i 2021.

Men selvom det har været på tale, at Norris faktisk har potentialet til at bliver verdensmester, er det ikke lykkedes for McLaren at give ham men bil, der giver ham muligheden for at gøre denne drøm til virkelighed.

I denne sæson er McLaren ikke kommet godt fra start, hvilket har ført til rygter om, at den unge brite kan være på vej til enten Red Bull, Ferrari eller Mercedes i fremtiden.

Red Bull havde tidligere taget et kig på Norris, mens Mercedes for nylig er den destination, der oftest nævnes for den britiske stjerne.

Adspurgt af Channel 4, om han har set rygterne om, at han kan være på vej til et Mercedes-sæde, svarede Norris: "Er jeg det? Interessant. Nej, jeg er her. Jeg er glad, hvor jeg er."

Norris skrev forud for 2022-sæsonen under på en ny kontrakt med McLaren, der løber frem til slutningen af 2025, og McLaren-boss Zak Brown har afsløret, at der ikke er nogle 'exit-klausuler' i kontrakten.