Lando Norris sender stikpille til Max Verstappen

05/07/2023 07:14

|

Nicolai Busekist

Foto: Marcel ter Bals/Orange Pictures/BSR Agency/Getty Images

Mest læste i dag

Lando Norris har sendt en stikpille i retning af Max Verstappen, ved at hentyde, at han skal 'tie stille og komme videre'.

Max Verstappen har ikke lagt skjul på, at han ikke er glad for de nye Sprint-løb. Faktisk har han flere gange truet med at indstille sin karriere i Formel 1, hvis der kommer flere af disse løb i kalenderen.

På trods af, at han ikke er glad for at køre disse løb, mener Lando Norris, at han bør holde sin kritik for sig selv.

"På en god måde er Max bare Max. Jeg er glad for dem (Sprint-løb, red.) i ny og næ. Jeg ønsker dog ikke, at hele sæsonen skal være sådan her," sagde Norris til Sky Sports.

"Steder som dette giver en mere spændende weekend. Og i sidste ende gør vi det for fansene. Det er dem, der driver Formel 1. Det er dem, der gør Formel 1 til, hvad det er."

"Nogle gange burde vi bare tie stille og komme videre. Men samtidig er de også ting, som man måske kunne gøre bedre."

"Jeg elsker fredagene. En af mine styrker er at sætte mig ind i bilen og gøre det godt. Fra er kørerperspektiv er det meget sværere. Jeg foretrækker denne udfordring. Det er en meget lang weekend. Hver session betyder noget, hvilket jeg synes er en god ting."

Det er derfor tydeligt, at Norris og Verstappen ikke er helt enige på dette punkt. Red Bull-stjernen mener ikke, at der skal være flere af denne type løb i løbet af sæsonen.

Anderledes forholder det sig for Norris, der ikke mener, at det skal være hver weekend, men han har det fint med dem. Han har også lagt stor vægt på, at det handler om at give mere spænding til fansene af sporten.

Norris og Verstappen skal i aktion igen i den kommende weekend, hvor de skal en tur til Silverstone for at køre Storbritanniens Grand Prix.