Lewis Hamilton afslører: Har tvivl om det

Af: Nicolai Busekist

|

01/02/2023 11:57

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har afsløret, at han har en tvivl om, at han én dag kommer til at vinde endnu en VM-titel i Formel 1.

38-årige Lewis Hamilton deler rekorden for fleste VM-titler i Formel 1 med legenden Michael Schumacher, da de begge har vundet VM syv gange.

Han var tæt på at vinde sin ottende titel i 2021, hvor han endte med at tabe mesterskaber til Max Verstappen på sidste runde i sidste løb i Abu Dhabi.

Sidste år havde Hamilton en meget svær sæson, hvor han ikke kunne være med helt i front. I stedet måtte han nøjes med en samlet sjetteplads med hele 214 point op til Verstappen, der igen vandt mesterskabet.

Ikke nok med det, så var det også første gang i løbet af hans karriere på 15 år, at han ikke formåede at vinde et løb hele sæsonen.

Den britiske stjerne håber på, at han kan forbedre sig i 2023-sæsonen, men han har indrømmet i et afsnit af Jay Shettys podcast, at han har en tvivl om det.

"Der er dage, hvor jeg føler, at jeg ikke er nok. Der er dage, hvor jeg ikke føler, at jeg er god nok," lyder det fra Hamilton i podcasten.

"Folk kan sige: 'Ja, men du har vundet syv verdensmesterskaber', men der er stadig dage, hvor jeg stiller spørgsmålstegn ved: 'Har du det stadig? Kan du stadig være den bedste?'."

"Jeg har den samtale med mig selv ofte. Men min far er der også. Nogle gange vil jeg sige noget, der måske ikke er det mest positive."

"Og han vil være den, der bare bekræfter: 'Du kan det her. Tro på dig selv'. Det er så vigtigt for folk at have sådan nogle mennesker omkring sig. Jeg støtter mig selv, men jeg omgiver mig også med andre positive mennesker."

"Jeg tror, det er vores alles opgave at løfte alle op. Jeg ønsker, at alle omkring mig vinder og bliver de bedste udgaver af sig selv."