Lewis Hamilton har stor frygt for denne sæson

Af: Nicolai Busekist

|

14/09/2022 07:56

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har afsløret, at han har en stor frygt for denne sæson. Den britiske stjerne er bekymret for, at han afslutter sæsonen uden en eneste sejr.

Den syvdobbelte verdensmester har fundet mindst ét løb i hver af de 15 sæsoner, han har været en del af Formel 1. Nu frygter han, at den flotte statistik kan komme til sin afslutning.

Hamilton er nemlig meget bekymret for, at han ikke formår at vinde et løb i denne sæson. Her påpeger han både, at Mercedes-raceren er for langsom, og at Max Verstappen er for hurtig.

Mercedes-raceren har ikke været på samme niveau, som de foregående år, og Hamilton mener, at Max Verstappen er 'næsten uovervindelig'. Derfor mener han, at der er en stor risiko for, at han ikke vinder et løb i denne sæson.

"Vi er nødt til at være realistiske. Den Red Bull-racer er næsten uovervindelig. Det kommer til at kræve noget helt særligt at slå den bil," siger han ifølge The Sun.

"Performancemæssigt har vi ikke nået dem, og vi har ingen opgraderinger på vej, der vil gøre det muligt for os at overhale dem. Så det kommer til at kræve, at en del held går vores vej, hvis vi skal vinde."

"Det er ikke umuligt, for vi kunne have slået dem i Budapest. Men Max er generelt afslappet i front, så man kan aldrig fortælle deres sande tempo."