Lewis Hamilton i store problemer: Ikke sket i 9 år

Af: Nicolai Busekist

|

23/06/2022 10:00

Mest læste i dag

Det går slet ikke Lewis Hamiltons vej for tiden. Den 37-årige Formel 1-stjerne kæmper nemlig for at tage del i kampen i den forreste del af feltet.

Den syvdobbelte verdensmester har ikke haft det let i denne sæson i Formel 1. Faktisk er det en af de værste sæsoner i løbet af hele hans karriere.

Søndag kunne han dog smile en smule, da han sikrede sig sin anden podieplacering i denne sæson.

Men selvom han var glad for, at han igen kunne få lov til at indtage podiet, så tangerede han faktisk også en rekord, han sandsynligvis gerne ville se sig fri for.

Den britiske stjerne har nemlig kørt 10 løb i træk, uden at kunne notere sig én eneste sejr. Det er den længste periode uden en sejr i hans karriere.

Dog er det ikke første gang, det er sket, for det er sket tre andre gange i hans karriere. Det skete første gang i 2009 og to gange i 2013, men det er ikke sket siden. Det skriver The Sun.

Med andre ord, så er det 9 år siden, at Lewis Hamilton sidst har kørt så mange løb, uden at notere sig en sejr. Og som tingene forholder sig nu, kan han meget vel ende med at forlænge sin sejrstørke.

De nye regler, der er blevet introduceret af FIA forud for denne sæson, har betydet, at Mercedes har kæmpet for at kunne konkurrere med deres rivaler.

Til trods for, at de har testet en del, er det endnu ikke lykkedes at finde ud af, hvad problemet er med deres racer. Af denne grund kan det bestemt ikke udelukkes, at Hamilton må se langt efter en sejr i nærmeste fremtid.