Lewis Hamilton indrømmer: 'Nogle dage har jeg lyst til at stoppe'

Af: Nicolai Busekist

|

30/03/2023 11:57

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har ikke fået den bedste start på denne Formel 1-sæson, hvilket har sat gang i rygterne om et muligt karrierestop efter denne sæson.

Siden Lewis Hamilton i slutningen af 2021 mistede sin titel til Max Verstappen, har der været stor tvivl om den britiske racerkørers fremtid i Formel 1.

Han vendte retur i 2022, men han formåede ikke at hævne sig over Verstappen, da Mercedes ikke var i stand til at levere en bil, der kunne konkurrere med Red Bull.

Forud for denne sæson, var der håb om, at Mercedes igen ville have en bil, der var hurtig nok til, at Hamilton kunne skrive sig ind i historiebøgerne med sit ottende verdensmesterskab.

Efter de to første løb i denne sæson, står det dog klart, at det næppe kommer til at være tilfældet, da Hamilton har måtte nøjes med to 5. pladser i hhv. Bahrain og Jeddah.

Forud for denne uges løb i Australien, der bliver kørt i storbyen Melbourne, har Hamilton i et opslag på de sociale medier indrømmet, at han overvejede at stoppe i Formel 1.

"Nogle dage har jeg lyst til at stoppe. Når jeg begynder at føle sådan, graver jeg dybt og husker, at jeg er på mission. Uanset om du indser det eller ej, er du også på en mission. Vi jagter alle noget," skrev han.

"En drøm eller et mål, der vil gøre os til bedre mennesker, gøre vores liv mere tilfredsstillende og gøre os stolte af os selv. Nogle dage vil det føles umuligt at nå dertil, men det er det ikke. Vi kan få det. Vi får det."

"Jeg ved, I er med mig. Jeg føler kærligheden og støtten og ved bare, at jeg sender det ti gange tilbage til jer. Vi klarer det her."