Lewis Hamilton kædes sammen med overraskende holdskifte

Af: Nicolai Busekist

|

13/03/2023 11:57

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har ikke fået den start på sæsonen, han havde håbet på, og nu sættes han i forbindelse med et skifte væk fra Mercedes.

Den britiske racerkører Lewis Hamilton har ikke fået den start på 2023-sæsonen, som han havde håbet på, efter Mercedes kæmpede med at følge med i hele sidste sæson.

Dette har nu medført, at han bliver sat i forbindelse med et skifte væk fra holdet, når hans kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson.

Ifølge Sky Sports F1-vært Simon Lazenby kan et skifte til et andet hold ikke udelukkes.

"Jeg ville ikke udelukket det," sagde han til Express Sport.

"Hvis nogen fortjener en mulighed for at være i den bedst mulige bil til at køre mod Max Verstappen, så er det Lewis Hamilton. Han vil ikke skifte til Red Bull, mens Max er der. Det er alle chaufførers ønske at køre for Ferrari."

"Tidligere er Lewis blevet citeret for at have sagt, at han gerne vil køre for Ferrari. Hvis Ferrari bevæger sig komfortabelt foran Mercedes, ville jeg ikke udelukke det."

Faktisk udtalte den britiske racerkører sidste år, at han gerne vil køre for det italienske hold på et tidspunkt i sin karriere.

"Selvfølgelig ville det være rart at køre for Ferrari i løbet af min karriere, men ting sker af en grund," sagde han til Corriere della Sera.

Hamilton påpegede hurtigt, at han er loyal over for Mercedes, da han tilføjede: "Mercedes er min familie. Jeg vil altid være en Mercedes-kører, ligesom Stirling Moss."