Lewis Hamilton med klar stikpille til Sergio Perez

Af: Nicolai Busekist

|

03/08/2023 05:36

Mest læste i dag

Lewis Hamilton er kommet med en klar stikpille til Sergio Perez, som ikke har kunnet udfordre sin holdkammerat Max Vertstappen.

Mercedes-kører Lewis Hamilton føler sig sikker på, at han kunne have udfordret Max Verstappen, hvis han havde fået stillet en RB19 til sin rådighed.

Verstappen er på kurs mod at vinde sit tredje verdensmesterskab i træk. I skrivende stund har han en føring på 125 point ned til Perez, efter blot 12 løb i denne sæson.

Spørger man Hamilton, ville det have set helt anderledes ud, hvis han sad i Perez' bil. Måske kunne det endda have været ham, der var i front i den samlede stilling.

Det er ikke tilfældet på nuværende tidspunkt, hvor han indtaget 4.-pladsen i stillingen. Han har dog kun et enkelt point op til Fernando Alonso på 3.-pladsen.

Da Mercedes har været bedre kørende end Aston Martin på det seneste, er det ikke usandsynligt, at han ender med at overtage 3.-pladsen efter sommerpausen.

"Vil jeg gerne være lige så hurtig som dem? Selvfølgelig. VIl jeg gerne have en bil, der er lige så hurtig som deres? Selvfølgelig," siger Hamilton ifølge GPFans.

"Hvis jeg sad i Sergios bil... ville Max ikke have den samme god tid, som han har nu."

Red Bulls dominans i denne sæson har også skabt debat om, hvorvidt der er behov for at gribe ind.

Hamilton har længe været fortaler om, at Formel 1 kommer op med nye idéer til, hvordan man kan forhindre en kører eller et hold i at dominere.

"Max og hans team har gjort et exceptionelt stykke arbejde. De fortjener virkelig den succes, de har," siger Hamilton i et interview med Channel 4.

"Jeg forsøger overhovedet ikke at plette det til. Det handler om samtalen, så vi ikke har min periode eller Schumachers periode, hvor nogen fortsætter med at dominere gang på gang.

"Vi er nødt til at fortsætte med at lave ændringer, så vi har tættere kampe i mesterskabet."