Lewis Hamilton modtager opsigtsvækkende tilbud: Få øjeblikke senere gav han dette overraskende svar

Af: Emil Martesen

|

15/08/2023 15:00

Mest læste i dag

Den britiske racerkører gav dette overraskende svar.

Selvom rygterne har svirret omkring Lewis Hamiltons fremtid i Formel 1, ser det ud til, at den syvdobbelte verdensmester er fast besluttet på sin fremtid.

Og i kølvandet på en masse rygter, der sender den britiske racerkører til Scuderia-teamet, så har en tysk reporter ikke lagt skjul på, at det ville det være 'smart' for Hamilton at undgå et skifte til Ferrari, da Scuderia-teamet ikke er foran Mercedes i hierarkiet, og presset fra at køre for Ferrari ville være endnu større.

Og det ser tilsyneladende ud til, at Lewis Hamilton følger dette råd og forbliver loyal over for Mercedes.

Lewis Hamiltons kontrakt med Mercedes udløber ved udgangen af året, og selvom både han og teamet har antydet, at en ny aftale er tæt på at blive underskrevet, er intet officielt endnu.

Ferrari-præsident John Elkann havde angiveligt personligt henvendt sig til Lewis Hamilton om at køre for Ferrari næste sæson.

Men Lewis Hamilton, som tidligere har udtrykt sin nysgerrighed over at køre for F1's mest historiske team, har angiveligt høfligt afvist tilbuddet.

Den tyske journalist Michael Schmidt fra Auto Motor und Sport kalder Lewis Hamiltons beslutning klog:

"Han ved meget godt, at selv hvis de betaler ham dobbelt i Maranello, vil tingene ikke gå bedre der. Ferrari er ikke foran Mercedes som en bil".

Med Mercedes i spidsen for konstruktørernes mesterskab og Hamilton foran Ferraris førende kører, Charles Leclerc, i kørernes stilling, ser det ud til, at Lewis Hamiltons loyalitet til Mercedes kan være nøglen til hans fortsatte succes i sporten.