Lewis Hamilton reagerer på ny regel: Kommer ikke til at stoppe mig

Af: Nicolai Busekist

|

17/02/2023 11:56

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har gjort det klart, at en ny regel, som FIA har indført, ikke kommer til at stoppe ham.

Forud for denne sæson, har FIA ændret de regler, som Formel 1-kørerne skal forholde sig til. En af deres nye regler er, at kørerne ikke må ytre sig om politik og religion.

Lewis Hamilton har dog gjort det klart, at den nye regel fra Den Internationale Motorsportsunion ikke kommer til at stoppe ham i at ytre sig om sine holdninger til alverdens problemer.

"Intet kan stoppe mig i at snakke om de ting, jeg brænder for," sagde han på et pressemøde ifølge Ritzau.

Han forklarede også, at han mener, at Formel 1 som sport har et ansvar for at sige fra, og derfor vil han ikke stoppe med at gøre netop dette.

"Jeg føler, at sporten har et ansvar for at sige fra og skabe bevidsthed omkring vigtige emner. Specielt når vi rejser rundt til forskellige steder i verden. Så intet kommer til at ændre sig," lød det også.

På trods af, at han helst vil være fri for det, er den britiske kører dog klar til at tage en straf fra FIA, hvis de mener, at han går over stregen.

"Det vil være dumt at sige, at jeg ønsker at få en pointstraf. Jeg kommer fortsat til at tale på egne vegne," slog han fast.

Han er ikke ene om at være utilfreds med den nye regel, da flere andre kørere også har ytret sig negativt om det, hvilket bl.a. omfatter Lando Norris.