Lewis Hamilton storroser holdkammerat

Af: Nicolai Busekist

|

19/07/2022 09:49

Mest læste i dag

Lewis Hamilton har sendt rosende ord i retning af sin holdkammerat George Russell, som har haft mere succes, end ham selv i denne sæson.

Det er svært at komme udenom det faktum, at George Russell har bevist, at han er en kører, der hører til blandt de forreste i feltet.

Med undtagelse af et enkelt løb, har han i denne sæson formået at placere sig i top-5 i alle løb. Det samme kan ikke siges for Hamilton, men alligevel viser han ikke tegn på at være irriteret over det.

Tværtimod har han faktisk rost sin holdkammerat til skyerne, ved blandt andet at sige, at han har potentiale til at føre Mercedes til succes.

"Det har været behageligt. Vi har arbejdet utrolig godt sammen," sagde den syvdobbelte verdensmester til F1's officielle hjemmeside.

"George har været meget positiv - haft en positiv indflydelse på arbejdsmiljøet. Det har generelt været en sand fornøjelse at arbejde sammen med ham, og det har været fantastisk at se hans succes."

"Han har gjort et så godt stykke arbejde, fået gode point til holdet og han vil fortsætte med at forbedre sig. Han vil fortsætte med at forbedre sig i lang tid."

"Jeg kan helt sikkert se, at han har så meget potentiale i sig, og han er også det rigtige sted til det. Jeg tror virkelig, uanset om jeg er her eller ej, så har han alle kvaliteterne til at hjælpe med at bringe dette hold fremad i fremtid og føre dem til succes, så jeg tror, ​​det har været det rigtige valg for holdet. Jeg håber, jeg kan være en lille del af at hjælpe ham med at komme videre."