Max Verstappen er her, der og alle vegne - men vent til du hører hans skjulte udfordring

10/08/2023 20:30

|

Emil Martesen

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Mest læste i dag

Max Verstappen er her, der og alle vegne, men ...

Selvom Max Verstappen har domineret Formel 1-scenen i 2023 og tidligere, mener den tidligere Le Mans 24 Hours-vinder, Richard Bradley, at den hollandske racerfører endnu ikke kan betragtes som en all-time F1-legende.

Richard Bradley lægger heller ikke skjul på Max Verstappens manglende evne til at vinde Grand Prix-løb i biler, der ikke var blandt de bedste i feltet.

Max Verstappen, som debuterede i F1 i en alder af kun 17 år, kørte for Toro Rosso i lidt over en sæson, før han blev forfremmet til Red Bull.

Og selvom han ikke vandt nogen løb med Toro Rosso, markerede han sin debut for Red Bull ved at vinde det berygtede 2016 Spanish Grand Prix.

Siden da har Verstappen vundet mindst ét løb hver sæson og ligger nu femte på listen over Grand Prix-vindere gennem tiderne.

Ikke desto mindre holder Richard Bradley fast i sin udtalelse:

"For mig har Max ikke rigtig bevist sig selv i en bil, som ikke havde evnen til at vinde", lyder det hudløst ærligt i On Track GP-podcasten. Han nævnte også andre legendariske kørere som Senna, Schumacher, Hakkinen og Prost, som alle vandt løb i biler, der ikke var favoritter.

Mens Max Verstappen og Red Bull fortsætter med at dominere denne sæson, er det interessant at se, hvordan denne udtalelse vil påvirke den unge hollandske kørers motivation og præstationer i de kommende løb.