Max Verstappen kritiserer Red Bull

Af: Nicolai Busekist

|

21/03/2022 14:46

Mest læste i dag

Efter gårsdagens løb, hvor Max Verstappen måtte udgå med problemer, kritiserede hollænderen sit eget hold.

Max Verstappen rette kritik af Red Bulls pålidelighed efter en katastrofal afslutning på Bahrains Grand Prix, hvor den regerende verdensmester og holdkammerat Sergio Perez begge blev tvunget til at trække sig fra løbet

Verstappen havde tilsyneladende sikret sig en andenplads efter Ferraris Charles Leclerc, men hans bil mistede alt kraften med to omgange tilbage, mens et lignende problem fik Perez til at spinne rundt i det første sving kort tid efter.

Ifølge The Independent mener Max Verstappen, at det ikke må ske på Red Bulls niveau: 

"Selvfølgelig kan man altid sige, at der kan opstå problemer, og at du måske må udgå. Men jeg synes, på dette niveau, efter allerede at have så meget information med motorer og sådan noget, burde det ikke ske. Vi har allerede mistet mange point bare i denne løbsweekend, så det er virkelig ikke godt. Jeg ville have foretrukket at have 18 point på kontoen," siger Max Verstappen.

Perez' solouheld gjorde det muligt for Lewis Hamilton at snuppe en overraskende tredjeplads bag de to Ferrarier, efter at have startet løbet som nummer fem. 

Kevin Magnussen drog også fordel af Red Bulls problemer, og sluttede løbet på en femteplads, efter imponerende kørsel fra danskeren.